Over ons

Kweekbakjes-800x449-bijgesneden

“The English Gardener” is een hoveniersbedrijf, opgericht door Tom Kerr, geboren en getogen in Ierland.

Tom is opgegroeid op de boerderij van zijn opa en oma in het heuvellandschap van County Antrim. Daar werden de groenten nog zelf verbouwd en de meidoornhagen gevlochten.

Zijn grootvader had een Victoriaanse stijl van tuinieren en elementen van die manier van vormgegeven aan buxussen, taxussen en liguster vind je nu nog terug in Tom’s hedendaagse werkwijze.

De naam “The English Gardener” is ontstaan vanuit mijn passie voor Engelse tuinen. De excentrieke manier waarop de Engelsen de verschillende tuinstijlen uit de hele wereld combineren, spreekt mij erg aan.”

Na zijn opleiding aan de Royal Horticultural Society werkte hij 10 jaar in verschillende Londense tuinen en parken, onder meer als voorman in één van Londen’s oudste Victoriaanse Parken. 25 Jaar geleden vertrok hij naar Nederland en startte daar dit bedrijf, The English Gardener en een gezin. Vanaf mei 2015 is Tom te zien op het online TV kanaal ‘August TV’ met maandelijkse tips voor de tuin. Kijk voor meer informatie op www.augusttv.nl

Neem vrijblijvend contact op met Tom Kerr. We zijn werkzaam in het Gooi en omstreken.

Bear